Vrei sa venim cu ele gata pregatite? Trebuie doar sa ne suni sa-ti spunem cum sa masori!

0720000355

Plase de insecte realizate la comanda pe dimensiunile dumneavoastra

Plasele de insecte sunt elemente esentiale pentru mentinerea unui grad ridicat de confort al locuintei prin asigurarea unui nivel optim de protectie impotriva tantarilor si a altor insecte, mai ales în sezonul cald.

Plasele anti insecte sunt disponibile in diverse variante, in functie de necesitati precum: plase tip rulou, plase plisse, plase pe balamale, plase slim.

Plase insecte tip rulou

Plasele anti insecte tip rulou au în componenta o carcasa din aluminiu in care se afla axul pe care se ruleaza sita în momentul in care este necesara ridicarea. Plasele tip rulou sunt o varianta moderna si sigura, fiind foarte usor de manevrat si amplificand comoditatea utilizatorilor prin faptul ca poate fi folosita pe toata perioada verii si nu este necesara demontarea acesteia la aparitia anotimpului rece, deoarece plasa se poate strange foarte usor in interiorul casetei.

Plase insecte tip plisse

Plasele anti insecte tip plisse se remarca prin designul elegant si modern, fiind potrivite atat pentru cladirile rezidentiale, cat si pentru spatiile de birouri si industria ospitalitatii. Sunt foarte usor de manevrat, fiind dotate cu mecanisme ce permit plierea sitei in linie frantă (in zigzag). Plasele tip plisse sunt create in asa fel incat sa se potriveasca in orice spatiu, existand disponibilitate de montare atat pentru ferestre, cat si pentru usi, inclusiv pentru cele cu deschidere foarte mare.

Plase insecte pe balamale

Plasele anti-insecte pe balamale sunt varianta optima in ceea ce priveste instalarea si usurinta în intretinere. Profilul pentru plasele anti insecte pe balamale este realizat din aluminiu extrudat, disponibil in diferite variante coloristice. Sita este fabricata din fibra de carbon, ceea ce confera plaselor noastre protectie ridicata impotriva insectelor, o rezistenta excelenta în timp si o intretinere deosebit de usoara.

Avantaje Plase Anti Insecte

Proiectate dupa cele mai inalte standarde de calitate, plasele anti insecte va ofera protectie superioara impotriva oricarui tip de insecte. Plasele sunt caracterizate printr-o rezistenta in timp, data de totalitatea elementelor tehnice si functionale, precum si a materialelor care intra in componenta acestora. Fiind disponibile in mai multe variante, atat pentru ferestre PVC, cat si pentru usi, aveti posibilitatea sa alegeti modelul de plasa anti insecte care se potriveste cel mai bine pentru locuinta dumneavoastra.