Rulourile exterioare din aluminiu inseamna protectie impotriva caldurii, a razelor solare, a strainilor dar si un aspect estetic potrivit locuintei tale. Rulourile exterioare electrice inseamna, inainte de toate, confort. Odata ce le echipezi, nu mai este nevoie sa iesi din casa pentru a le manevra. Setul tau de rulouri exterioare va ramane la fel de elegant si eficient si va capata avantajul de a fi si mai modern. Actiunea lor se adapteaza pentru fiecare anotimp. Astfel, vara te protejeaza de razele solare si caldura in exces, iar iarna va pastra caldura in interiorul casei. Automatizarea acestor produse inseamna, practic, echiparea lor cu un motor, un sistem de senzori si adaptarea acestora la o telecomanda sau intrerupator.  

Pentru actionarea automata cu intrerupator se poate folosi un intrerupator aplicat, ingropat sau unu cu cheie. Actionarea cu motor si telecomanda: gama de telecomenzi include varianta cu 1 canal, cu 5 canale, de culoare alba.

Caseta de protectie, sinele de ghidare si lamelele sunt din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic. Se poate monta optional si un sistem antiefractie cu blocare automata. Pentru aceste rulouri exterioare electrice mai putem spune ca pot avea si plasa de insecte incorporata in caseta ruloului iar actionarea ei fiind independent.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!